Bioenergetičarka

Bioenergija, za nekatere morda čudežna ozdravitev, v resnici pa nič drugega kot pospeševanje telesnega procesa samoozdravitve. V tem ni nič nenaravnega ali paranormalnega. V nas se nahaja obrambni sistem, ki je naš notranji zdravnik in skrbi za naše zdravje. Ko se ta obrambni sistem poruši, zbolimo. Zato je naloga nas terapevtov, da ga ponovno vzpostavimo. Takrat ozdravimo, ne glede na to, za kakšno bolezen gre.

Svoje znanje iz bioenergije sem pridobivala pri mojstru Zdenku Domančiću, kjer sem diplomirala in pridobila licenco. Bioenergetske tretmaje že vrsto let zelo uspešno izvajam tako na ljudeh kot tudi na živalih in s tem vzpostavljam dodatno energetsko ravnovesje v njihovem telesu in duševnem stanju.

Metoda Zdenka Domančića se razlikuje od drugih, podobnih energijskih metod, tudi po tem, da lahko to terapijo delamo na daljavo, ko se bolnika (običajno) niti ne dotikamo. Nikakršne razlike ni v tem, ali ima terapevt bolnika pred sabo ali pa je ta tisoče kilometrov stran. Le njegovo kodo mora imeti.

Kot pravi Aristotel: “Roka je organ nad vsemi organi, orodje nad vsemi orodji.”

Zdenko Domančić, prav zaradi bioenergetskega delovanja, že dolga leta vzbuja veliko družbeno in tudi medijsko pozornost zaradi nedvomnih uspehov. Po celem svetu je poučeval številne terapevte, ki spoštujejo(mo) naučeno metodo in spoštujejo(mo) neizogibni etični kodeks ter pri terapevtskem delu dosegajo(mo) izjemne rezultate.

Vesolje nam odpira poti k svojemu neizčrpnemu izvoru moči in znanja. Od nas je odvisno, ali bomo ta potencial izkoristili na pravi način. Edini pravi način je znanje, ki je v službi človeka, njegovega razvoja in humanosti.

Ker sem po svoji naravi izjemno naklonjena živalim, sem prav to znanje ničkolikokrat uporabila prav na njih. In ja, prav vse so se odzvale, zato sem za osvojena znanja in prirojene sposobnosti resnično hvaležna.

Reference

Lea
Alenka, neskončno hvaležna sem, da si prišla v moje življenje! Nikoli, ampak res nikoli ne bom pozabila, kako si rešila mojega žrebička. Ko so nad njim že vsi obupali in ko sem tudi že sama skoraj popustila pod pritiski veterinarja, si me spodbujala in mi dajala upanje, čeprav na trenutke tudi sama nisem verjela, da mu je še mogoče pomagati. Štiri dni po rojstvu, je takrat mali Par in danes velik lump, normalno zadihal in pričel jesti in piti. Ja Alenka, le tebi se lahko zahvalim, da nisi obupala in si nama pomagala. Neskončno, neskončno hvaležna, oba!

Katja
Ko se poškoduješ in je petek zvečer in si poleg tega še v tujini, je to „killer“ kombinacija. Neznosne bolečine v kolenu, ki so kasneje zahtevale operacijo, so bile tiste zaradi katerih nekaj dni nisem niti zatisnila očesa. Najprej protibolečinske tablete in zdravnik. Ja, priznam, nisi bila moja prva izbira. Za kar mi je žal, saj si mi samo ti, ko sem te končno kontaktirala, pomagala kot mi očitno takrat ni mogel ali znal nič in nihče drug. Tvoja terapija … in bolečine, kot lanski sneg, ki ga ni bilo. Let proti domu naslednji dan je bil resnično „piece of cake“. Hvala, ti. Ne pozabim nikoli! Zdaj te imam v telefonu na št. 1 – speed dial assist;)

Naja
Moja psička Neli se je vrsto let borila s težavami s kožo. Izjemno občutljiva koža, ki je bila že kar polna ran. Kreme, diete, zdravila… nič od tega ni pomagalo, dokler mi prijateljica ni povedala zate. Fascinantno je bilo gledati te, kako si se povezala z mojo Neli, ki je bil zaradi vseh zdravstvenih težav do praktično vseh ljudi še posebej nezaupljiva. Tebi ni le zaupala, oboževala te je. Kako tudi ne… rešila si jo neskončnih muk, neprespanih noči zaradi srbečice, meni pa prihranila veliko solz in tudi denarja. Tvoja povezava z živalmi me navdaja z občutkom miru. Hvala ti Alenka, v imenu naju obeh!

Back to Top